Nienke van Rijzingen

Nienke is geboren in Utrecht en erg gehecht aan deze provincie. Zij vindt dat provincie Utrecht een prima uitvalsbasis is voor de kampjes van Topkamp. Zij kent deze provincie goed en kan hier goed de nodige uitstapjes bedenken en verzorgen.

Nienke is al 15 jaar werkzaam als leerkracht op dezelfde basisschool in de Bilt. Hier heeft zij plezier in. Het werk als leerkracht wil zij blijven doen naast Topkamp.

Zij geniet ervan om samen met collega’s activiteiten te bedenken, uit te voeren en anderen te enthousiasmeren.

Zij heeft de opleiding Management, Economie en Recht afgerond en is via zij-instroom in het onderwijs terecht gekomen.

De droom om voor zich zelf te starten is er altijd geweest.

Zij heeft een koksopleiding afgerond bij de Rooi Pannen. Ook heeft zij wat horeca ervaring. Nienke geniet erg van koken. Zij kijkt er naar uit om voor de gasten die wij op Topkamp ontvangen een verassend menu neer te zetten.

Zij heeft haar partner leren kennen op een kamp van de JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu). Ze hebben samen 3 kinderen. Voor haar 25 ste heeft ze heel wat kampjes gedaan bij de JNM.

Egbert van Rijzingen

Egbert is geboren in Boxtel en heeft Nienke leren kennen op een kamp van de JNM. Hij heeft met de JNM heel veel kampjes gedaan en mede georganiseerd. Samen wonen ze al meer dan 15 jaar in Werkhoven. Ze hebben hun huis helemaal gerenoveerd. Dat is nu klaar en er is behoefte aan een nieuw avontuur.

Egbert werkt al dik 12 jaar bij een bedrijf dat machines ontwerpt en bouwt. Hij is vooral bezig met de logistiek van in- en uitgaande goederen. Egbert is heel veelzijdig bezig en zeer flexibel. Hij organiseert, delegeert en koopt producten en diensten in. Dit werk zal hij blijven doen naast Topkamp.

Egbert heeft een afgeronde technische HBO opleiding.

Hij ziet met vertrouwen tegemoet dat ze samen een soepel verzorgd kamp met een goede sfeer kunnen neerzetten voor de gasten.